Het Schildersbedrijf

Pronkwerk staat al sinds 1998 synoniem voor kwaliteit! Ons team bestaat uit 10 enthousiaste vakmannen én vrouwen, die uw woning voorzien van prachtig nieuw schilderwerk met een eigentijdse uitstraling. 

Voorafgaand aan de klus komen wij inventariseren wat de staat is van uw schilderwerk. Hierbij wordt zorgvuldig gekeken naar eventuele ‘pijnpunten’ die extra aandacht vereisen. Want ook voor het deels vervangen van kozijnen, ramen en deuren die zijn aangetast door houtrot en/of ouderdom, kunt u bij ons terecht!

Tijdens onze inventarisatie bespreken wij de gewenste kleuren en geven indien nodig advies. Vervolgens maken wij een vrijblijvende, passende offerte waarin duidelijk en precies omschreven staat wat de werkzaamheden zullen zijn. Van het bouwen van de steiger tot aan het aflakken. Zo creëren wij een transparante klantrelatie. 

Indien gewenst kunnen wij (tegen kostprijs) middels de Colour App Pro een toekomstig beeld geven van uw woning in de desgewenste nieuwe kleuren. Zo kunt u een duidelijke impressie krijgen van het eindresultaat. 

Eenmaal akkoord met ons advies, gaan wij graag bij u aan de slag om ook úw woning te voorzien van een stukje Pronkwerk!

Bent u benieuwd naar eerdere klussen? Klik hier voor onze projecten.

 

Vragen?

Hieronder kunt u direct contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.