Showroom & Winkel

Bent u op zoek naar inspiratie en kunt u wel wat advies gebruiken bij het uitzoeken van de juiste kleuren, materialen en producten?  Dan bent u bij Pronkwerk (de Veken 200 B002) aan het juiste adres!  

In onze showroom bieden wij u de mogelijkheid om een kleine impressie te krijgen van ons brede behangassortiment. Wij hebben de ruimte zo ingedeeld dat er van iedere stijl iets te zien is. Denk aan landelijk, modern, strak, stoer, warm of juist net even iets anders. Met het behang van Eijffinger, BN Walls, Hooked on Walls, Arte Wallcoverings en Rebel Walls is er voor ieder wat wils! Om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en combinaties, staan onze gespecialiseerde werknemers voor u klaar.  

Naast dit uitgebreide behangaanbod, is onze showroom voorzien van een aantal verschillende verftechnieken en decoratieve wandafwerkingen. Zo kunt u zich ook door deze producten laten inspireren en een duidelijke indruk krijgen van het materiaal.   

Bent u er na uw bezoek nog niet helemaal uit? Dan kunt u de gewenste boeken en/of voorbeeldstalen meenemen naar huis om er vervolgens nog even over na te kunnen denken.  

Bovendien is er een winkel aanwezig, waarin wij alle nodige verfmaterialen verkopen en verf kunnen maken, in alle gewenste kleuren, terwijl u wacht. Ook daarbij adviseren wij u graag in uw keuze.  

Onze stylisten staan vrijblijvend voor u klaar om met u een kleur- en behangadvies uit te werken. Maar wilt u nu een compleet interieuradvies? Ook dat kan! Kijk dan op onze pagina ‘Pronkwerk Interieurs’ voor meer informatie.

Hieronder een aantal foto’s van onze showroom. Maar kom gerust langs om zelf een kijkje te nemen!  

 

Openingstijden

Maandag:       10:00 - 16:30
Donderdag:    19:00 - 21:00 
Vrijdag:           09:00 - 17:00
Zaterdag:        09:00 - 16:00
Ook op afspraak staan we voor u klaar!

Pronkwerk Schildersbedrijf
De Veken 200 B002
1716 KJ Opmeer

Showroom & Winkel
Showroom & Winkel
Showroom & Winkel
Showroom & Winkel
Showroom & Winkel
Showroom & Winkel
Showroom & Winkel
Showroom & Winkel
Showroom & Winkel
Showroom & Winkel
Showroom & Winkel
Showroom & Winkel